DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP İlçe Kadın Kolları haftalık toplantısını gerçekleştirdi DİYARBAKIR’DAKİ ANNELERE DESTEK VERDİLER

CHP İlçe Kadın Kolları haftalık toplantısını gerçekleştirdi

DİYARBAKIR’DAKİ ANNELERE DESTEK VERDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz gün parti binasında haftalık olağan toplantılarını düzenledi.

Toplantıya CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve partililer katılım gösterdi.

‘Acıların farkındayız’

Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Mine  İşeri, “Diyarbakır’da kayıp çocuklarının bulunması için nöbet tutan annelerin evlat nöbeti devam etmektedir. Hakaret ve tehditlere maruz kaldıkları oturma eylemini sonlandırmaları konusunda rahatsız olduklarını dile getiriyorlar. Bizler bir kadın ve anne olarak empati anlamında her zaman yanlarındayız. Yetkililerin yanlarında oturarak destek vermeleri yeterli değil. Çözüm üretilmesi gerekiyor. Çözüm aramaları gerekiyor. Cumartesi anneleri, Diyarbakır anneleri ayrıştırılmamalı. Anne ve kadın olarak konuya değiniyoruz” diye konuştu.

‘Çocuklarımıza iyi eğitim vermek zorundayız’

Başkan İşeri, “Bu hafta İlköğretim Haftasına başladık.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük bir önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimini benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen eğitimle aldığı güçle bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitim hayatlarını tamamlamaları için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyoruz’’ dedi.

İşeri, ‘Mutfağımızdaki sıkıntılar bitmiyor’

Başkan Mine İşeri, “Bugün ne yazık ki milyonlarca vatandaş aldıkları maaşların yetmemesinden ötürü ay sonunu getiremiyor. Mutfağımızdaki sıkıntılar bitmiyor. Bir kadın olarak bunu her zaman belirtiyoruz. İnsanların mutfak sorunlarını acilen bitirmek zorundayız. İşçilerin kafası rahat değil, emekliler rahat bir yaşam süremiyor. Artık bu sorunlar sona ermeli, insanlar rahat nefes almalı’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.