DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu yolu ÖĞRENCİLERE KÖTÜ ÖRNEK OLACAK MADDELER İLE DOLU

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu yolu

ÖĞRENCİLERE KÖTÜ ÖRNEK OLACAK MADDELER İLE DOLU

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan Müfit Saner İlkokulu’na giden yol üzerinde bulunan bali ve benzeri madde kutuları, alkol şişeri ve izmaritler ve uygunsuz malzemeler aileleri tedirgin ediyor. Veliler bu bölge üzerinde yetkililer tarafından önlem alınmasını istediklerini dile getirdiler.

Aileleri tedirgin ediyor

2019-2020 eğitim öğretim yılını başlaması ile ilçemizde binlerce öğrenci okullarına gitmeye başladı. ilçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan Müfit Saner İlkokulu’na giden yol üzerinde öğrencilere kötü örnek olabilecek birçok maddenin bulunması aileleri tedirgin ediyor. Vatan Caddesi’nden Müfit Saner İlkokulu’na inen merdivenler günde 4 defa kullandıkların ve çocuklarına kötü örnek olacak birçok madde ile karşılaştıklarını ifade eden veliler bu bölge için en kısa sürede önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

“Okul çevresine yakışmayan bu çevre kirliliğine ” DUR ” ! deme zamanı”

 Çocuklarının bu yolu 4 defa kullandığını ifade eden veliler yetkililere seslenerek bu bölgenin en kısa zamanda daha güvenli hale getirilmesini istediklerini dile getirdiler. Konu hakkında açıklama yapan veliler, “   Çocuklar geleceğimizdir diyoruz ya. Değirmendere gibi Kocaeli’nin en güzel yerine bu görüntüler yakışıyor mu ?  Burası okul yolu. Müfit Saner İlkokulu öğrencileri bu yolu, bu merdivenleri günde dört kez kullanıyor.  Etraf bali ve benzeri madde kutuları, alkol şişeleri, izmaritler ve uygunsuz malzemelerle dolu. İlkokula 6 – 10 yaş grubu çocuklarımız gidiyor. Konu hakkında gerekli yerlere şikayetler yapılmasına rağmen bir çözüm getirilemedi.  Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu çocuklar en meraklı, en fazla araştırmacı yaştalar. Etrafa saçılmış zararlı maddeler onlar için uygun bir görünüm değil. Okul çevresine yakışmayan bu çevre kirliliğine ” DUR ” ! deme zamanı…  Duyarsız kalmayalım lütfen” diyerek yetkililerden çözüm istediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.