DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Sahili’nde kanallar temizlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU ekipleri İlçemize bağlı Değirmendere Sahili’nde kanalizasyon kanallarını temizledi.

İlçemize bağlı Değirmendere Sahili takı stantlarının olduğu alandaki kanalizasyon kanallarını temizleyen ekipler, çalışmalarını belirli periyotlarda sürdürüyor. Ekipler geçtiğimiz gün Sahildeki kanalizasyon kanallarına atılan çöpleri, düşen taşları temizlediklerini ifade etti. Ekiplerin yaptığı çalışmayı olumlu karşılayan Değirmendereliler, bu türlü çalışmaların ilçemizin temizliği açısından önemli olduğunu belirttiler.

‘Yaşadığımız beldemizi temiz tutmak zorundayız’

Büyükşehir Belediyesi İSU ekiplerine yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür eden vatandaşlar,  ‘Bu türlü çalışmaların ilçemizin temizliği için çok önemli. Çünkü kanallar tıkandığında ortama çok kötü kokular yayılıyor ve bu da bizleri olumsuz etkiliyor. Bir önemli konuda mazgallara ve kanalizasyonlara kesinlikle çöp atılmamalı. Bu konuda herkes duyarlı olmalı. Bizler aynı beldede yaşıyorsak, beldemizi temiz tutmak zorundayız’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.