DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Duraklara park edilen araçlar minibüs sürücülerini

ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

İlçemizde D-130 Karayolu üzerinde bulunan minibüs duraklarının içine park edilen araçlar minibüs sürücülerini zor durumda bırakıyor. Birçok minibüs sürücüsü duraklara park edilen araçlar nedeniyle duraklara giriş yapamadıklarını ifade ederek bu duruma çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Çözüm bekleniyor

İlçemizin belki de en yoğun duraklarından biri olan eski garajlar durağında yaşanan bu durum minibüs sürücülerini oldukça zor durumda bıraktı. Minibüs durağının içine park eden iki araç nedeniyle minibüs durağına giriş ve çıkışlarda oldukça zorlandıklarını ifade eden minibüs sürücüleri ve vatandaşlar yetkililerden bu durum hakkında acil çözüm bulmalarını istediklerini ifade ettiler.

Yaşanan sıkıntı gün boyu devam ediyor

Konu hakkında açıklama yapan bazı vatandaşlar, “ Bu duruklar araç sahiplerinin gelişi güzel araçlarını park etmeleri için değil minibüslerin rahatlıkla duraklara giriş çıkış yapabilmeleri için yapıldı. Gün içerisinde birçok araç sahibi gelip buraya arabalarını park edip gidiyor. Belki 5-10 dakikalık işleri olduğu için bu şekilde park edip gidiyor olabilirler ama o 5-10 dakika içinde bu durağa onlarca minibüs geliyor ve bu park edilen araçlar nedeniyle hem minibüs sürücüleri hem de bizler sıkıntı yaşıyoruz. Bu durum sadece bu durakta değil D-130 Karayolu üzerinde birçok durakta yaşanıyor. Yetkililerden bu konu hakkında en kısa zamanda bir çözüm istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.