DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Esty Markası Tüyap’ta yerini aldı KALİTELERİNİ BİR KEZ DAHA İSPATLADILAR

Kaplumbağa Ltd.Şti’nin toptancı bayiliği yapmış olduğu, Silverline A.Ş. güvencesiyle büyüyen Esty markası; sektörün en önemli fuar organizasyonlarından Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Zuchex’de yerini aldı.

İlçemizde faaliyet gösteren ve mutfak ürünleri sektöründe yurt çapında önemli başarılara imza atan Kaplumbağa Ltd. Şti’nin bayiliğini yapmakta olduğu markalardan biri olan ve Silverline A.Ş. güvencesiyle büyüyen Esty markası, yeni ve genişleyen ürün gamı ile Zuchex 2019’a damgasını vurdu.

Fuar sırasında hem ürünleri hem de ilgileri ile ayrıca gönülleri kazandılar

Firma yetkililerinden Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, Satış Direktörü Mehmet Aygül, İhracat Müdürü Selim Aksu, Esty Satış Müdürü Murat Boyoğlu, Silverline Satış Müdürü Levent Malkoç, Esty Pazarlama Müdürü Murat Atasoy, Esty Bölge Satış Yetkilisi Kerem Eroğul fuar sırasında hem ürünleri hem de ilgileri ile ayrıca gönülleri kazandılar.

Firma yetkilileri yaptıkları açıklamalarda; Esty markası 2009 yılından bu yana tüketicisine dayanıklı, fonksiyonel ve teknolojik ankastre ürün grupları, ulaşılabilir fiyat politikası ve kaliteli servis hizmeti sunmayı hedeflediklerini; ocak, fırın davlumbaz, bulaşık makinesi, mikro dalga fırından oluşan ankastre ürün gruplarının yanında ürün gamını genişleterek vantilatör, su sebili, derin dondurucu, mini buzdolabı, klima, küçük ev aletleri, mini fırın ve solo fırın modellerini de ürün gamına ekleyerek mutfak dışında farklı ihtiyaçlara yönelik ürünlere de önem verdiklerini belirttiler.

Hedef başarıyı daha da arttırmak

Firma Satış Müdürü Murat Boyoğlu, markaya gönül veren Kaplumbağa Ltd. Şti ile her geçen yıl büyüdüklerini, gönül birlikteliği ile bu başarının katlanarak büyümeye devam edeceğini düşündüklerini belirttiler.

Sektörde 25.yılını kutlayan grup için pasta kestiler

Kaplumbağa Ltd. Şti firma sahipleri Ahmet ve Ali Kemal Coşkun ile Satış Müdürü Orçun Korlu, Proje Satış Müdürü Emre Özdemir tarafından yapılan ziyaret sonrası, Beylikdüzü Zeytinlik restoranda düzenlenen yemekte, sektörde 25.yılını kutlayan grup için pasta kestiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.