DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gerçek Rot Balans’tan kaçırılmayacak fırsat 4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gerçek Rot Balans’tan kaçırılmayacak fırsat

4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Gerçek Rot Balans’tan kaçırılmayacak fırsat. Lassa ve Bridgestone lastiklerinde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyası  stoklarla sınırlı.

Kampanya stoklarla sınırlı

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi F/4 No1/10 adresinde Yasin ve Okay Şahin kardeşler tarafından hizmet vermekte olan Gerçek Rot Balans’ta kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Stoklarla sınırlı olan kampanyada Lassa ve Bridgestone marka lastiklerde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyasında son günler.  

Şahin, “Kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahipleri acele etsin”

Başlatmış oldukları kampanya hakkında bilgi veren  Gerçek Rot Balans Sahibi Yasin ve Okay Şahin kampanyaları hakkında bilgi verdi. Şahin yaptığı açıklamada, “  Lassa ve Bridgestone Gölcük bayisi olarak Yeni Sanayi Sitesi F/4 No1/10 adresinde hizmet vermekteyiz. Firmalarımızın yapmış oldukları kampanyalara bizde dahil olduk ve Lassa ve Bridgestone marka lastiklerimizde 4 al 3 öde kampanyamız devam ediyor. Kampanyamız stoklarla sınırlı. Şu an için kampanyanın bitiş tarihiyle ilgili bir bilgi gelmedi. Bu nedenle kampanyanın net bitme tarihi belli değil. Fakat kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahiplerinin acele etmesini tavsiye ediyoruz. Beğendikleri model tükendiği taktirde kampanyadan yararlanamayabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.