DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi ve Kızılay’dan anlamlı kampanya KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI

Gölcük Belediyesi ve Kızılay’dan anlamlı kampanya

KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI

Gölcük Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası zemin katında Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası düzenlendi. Büyük ilgi gören kampanya kapsamında katılımcılar; hem kan verdi, hem de kök hücre bağışında bulunarak hayat kurtarmak için donör oldular.

Gölcük Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle, Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası yoğun ilgiyle karşılandı. Gölcük Belediyesi Hizmet Binası Zemin Katı’nda yapılan bağış kampanyasına, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, belediye personeli ve vatandaşlar katıldılar. Sabah 09.00’da başlayan kampanya, 17.30 saatlerine kadar devam etti. Katılımcılar; hem kan verirken, hem de “Donör ol hayat kurtar” kampanyası kapsamında kök hücre bağışında bulundular.

GÖLCÜKLÜLER DUYARLI

Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkilileri, Gölcüklü vatandaşların kan bağışı konusunda çok duyarlı olduklarını ve bu yüzden ilçemizde benzeri etkinlikleri sıklıkla gerçekleştirdiklerini belirterek, katkı ve desteklerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca Kış aylarında daha çok kan ihtiyacı olduğunu dile getiren ekipler, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.