DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nun ANKARA’YA TAYİNİ ÇIKTI

Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nun ANKARA’YA TAYİNİ ÇIKTI

Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nun

ANKARA’YA TAYİNİ ÇIKTI

2014 yılı Eylül ayında ilçemizde orman işletme Müdürü olarak görev yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu Ankara’ya tayini çıktı.

Ankara Orman İşletme Genel Müdürlüğü Kadastro Daire Başkan Yardımcılığına atandı

2014 yılında ilçemize atanan ve Gölcük Orman İşletme Müdürlüğünü başarılı bir şekilde yürüten  Hamdi Kaptanoğlu, 5 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle Ankara’ya tayini çıktı. Görev süresi boyunca başarılı çalışmalarda bulunan Kaptanoğlu yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi; “Şirin ve güzel ilçemiz olan Gölcük’te tam 5 yıldır görev yaptım. Bu süreçte ormanlarımızla ilgili duyarlı çalışmalar yaparken, aynı zamanda ormanlarımızın gelişmesi için büyük oranda çaba gösterdik. Ormanlara kolaylıkla ulaşmak için orman içerisinde yolları yeniledik. Orman bakımı en üst seviyede gerçekleştirdik. 5 yıllık görevimizi çalışmalarla tamamladık. Bu gün benim tayinim Ankara Orman İşletme Genel Müdürlüğü Kadastro Daire Başkan Yardımcılığına atandım. Tabi ki güzel ve şirin Gölcükten ayrılmak zor geliyor. Ama görev gereği ayrılmak zorundayım. Bu gün burada ilişkimi kesiyorum. Ekim ayında Orman İşletme Genel Müdürlüğü Kadastro Daire Başkan Yardımcılığında görevime başlayacağım” dedi. Gölcük orman işletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu geçtiğimiz Cuma günü vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.