DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Muhtarlar Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Gölcüklü Muhtarlar Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi, ilçemizde görevine yeni başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ZiyareteTürkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi ile ilçemizde görev yapan bazı muhtarlar katılım sağladı. Ziyarette Başkan Saral, Kaymakam Karabulut’a tanıtım amacıyla muhtarların isim ve fotoğraflarının bulunduğu bir görsel verdi. Kaymakam Karabulut, ziyaret için Başkan Saral ve Muhtarlara teşekkür ederken, Gölcük’te görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Saral, ‘Muhtarlar olarak bizler de üzerimize düşen her görevi yerine getiriyoruz’

Ziyarette konuşma yapan Başkan Saral, ‘Öncelikle siz değerli Kaymakamımıza ilçemize hoşgeldiniz demek istiyorum. Kendimi tanıtacak olursam; uzun yıllar Gölcük’te Muhtarlar Derneği Başkanı görevini icra etmekteyim. Gölcük’te muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Muhtarlarımızda mahallelerinde vatandaşların sıkıntılarını yetkililere ileterek, sorunun çözümüne katkı sağlamaktadır. İlçemize hoşgeldiniz ve görevinizde size başarılar diliyoruz. Gölcük, 1999 depremini yaşamış ve ağır yara almış bir kent ama aradan geçen zaman içerisinde maddi yaralarını sarmış ve eskisinden daha iyi bir görünüme kavuşmuş bir kent. İlçemizde birçok kentten gelen vatandaşlarımız da var. Geçmiş dönemde yaptığınız başarılı çalışmaların burada da devam etmesi adına bizler de sizlere katkıda bulunmaya hazırız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Gölcük yaralarını sarmış bir ilçe’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Belirttiğim gibi ilçemize Yalova Çiftlikköy’den atandım. Bu coğrafyayı yakından tanıyorum. Gölcük, 1999 depreminin merkez üssü olan bir kent. Yaraları vardı ama görünen şu ki o günlerden bugüne kadar tüm önemli eksiklerini kapatabilmiş, hareketli bir yapının olduğu bir ilçe haline gelmiş. Bizlerde ilçemizin gelişimi ve eksiklerinin kapanabilmesi adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Siz değerli Muhtarlarımıza da ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.