DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Güngür Optik Değirmendere Şubesi yakında açılıyor

Güngür Optik Değirmendere Şubesi yakında açılıyor

Güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaları Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik, Değirmendere Şubesini açmaya hazırlanıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği Değirmendere Şubesinin bir ay içinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Değirmendere Başkomutan Caddesi No: 27/2 adresinde

İlçemizde 2000 yılından beri hizmet vermekte olan Merkez şubesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4 adresinde bulunan ve Gölcük Necati Çelik  Devlet Hastanesi ile Aile Konak Hastanesi karşısında şubeleri bulunan Güngör Optik 4. şubesini Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi No: 27/2 adresinde hizmet verecek. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği  Değirmendere Şubesi yakında hizmet vermeye başlayacak.

Tadilat işlerinin büyük bir bölümü tamamlandı

Dünyaca ünlü markaların en güzle modellerini Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik’in sahibi Güngör Yılmaz yeni açacağı Değirmendere Şubesi hakkında verdiği bilgide, “ Değirmendere Halkından Değirmendere’de bir şube açmamız konusunda yoğun bir talep vardı. Bu nedenle Güngör Optik olarak 4. Şubemizi Değirmendere’de açmaya karar verdik. Daha iş yerimiz açılmadan oldukça olumlu tepkiler almaya başladık. İş yerimizin tadilat işlerini büyük bir bölümü tamamlandı. Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde açacağımız yeni dükkanımız ile yine dünyaca ünlü gözlükleri Değirmendere halkı ile buluşturacağız En fazla bir ay içinde hizmet vermeye başlamayı planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.