DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Güngür Optik Değirmendere Şubesi’nde SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

İlçemizde 2000 yılından beri Güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaları Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik, açmaya hazırlandığı Değirmendere Şubesi’nde son hazırlıklar yapılıyor.

Tabela asıldı, iç raflar yerleştirildi

Güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda ilçemizde 2000 yılından beri hizmet vermekte olan Merkez şubesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4 adresinde bulunan ve Gölcük Necati Çelik  Devlet Hastanesi ile Aile Konak Hastanesi karşısında şubeleri bulunan Güngör Optik 4. şubesini Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi No: 27/2 adresinde açmaya hazırlanıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği  Değirmendere Şubesi’nin geçtiğimiz gün tabelası asıldı ve iç rafları yerleştirildi.

Açılış çok yakında

Dünyaca ünlü markaların en güzel modellerini Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik’in sahibi Güngör Yılmaz yeni açacağı Değirmendere Şubesi hakkında verdiği bilgide, “ Güngör Optik olarak güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaların en son modellini Gölcük Halkı ile buluşturma gayretindeyiz. Bu bağlamda Değirmendereli müşterilerimizden yoğun bir talep oluşunca dördüncü şubemizi Değirmendere’ye açmaya karar verdik. Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde açmaya hazırlandığımız yeni  dükkanımız ile yine dünyaca ünlü gözlükleri Değirmendere halkı ile buluşturacağız. 4. Şubemiz çok yakında hizmete girmiş olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.