DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Havalar serinledikçe denizin bereketi tezgahlara vuruyor BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN!

Havalar serinledikçe denizin bereketi tezgahlara vuruyor

BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN!

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balıkçısı’nda havaların serinlemesiyle tezgahlar taze balıklar ile doldu. Omega 3 açısından en zengin besin olan balığın bu mevsimde tüketilmesi oldukça faydalı. Bu nedenle haftada en az 2 gün balık yemeyi ihmal etmeyin!

Omega 3 açısından en zengin besin

1 Eylül itibariyle kalkan av yasağıyla birlikte balıkçıların “ Vira Bismillah” diyerek balık sezonunu açtılar. Havaların serinlemesiyle yüzeye daha çok çıkmaya başlayan balık tezgahları şenlendirdi. Omega 3 açısından en zengin besin olan ve uzmanlar tarafından en az haftada 2 gün tüketilmesi gereken balık fiyatları bu sıralar biraz yüksek olsa da balıkçılar fiyatların havaların daha da serinlemesiyle düşeceğini ifade ediyorlar.

Havaların serinlemesiyle balık fiyatlarında düşüş bekleniyor

İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’nin işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı yaptığı açıklamada, “ Balık sezonunun açılmasıyla tezgahlarımızdaki balık çeşitleri de bollaşmaya başladı. Şu anda balık fiyatlarının biraz yüksek seyretmesinin nedeni havaların biraz sıcak gitmesinden dolayı. Havaların serinlemesiyle balık fiyatlarında düşüş yaşanacaktır. Rizeli Kardeşler olarak günlük balık çeşitleriyle Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Balığın yanında olmazsa olmaz Şef Hüseyin Kurtuluş’un salatası

Rizeli Kardeşlar’de çiğ Balık satışının yanı sıra Balık Lokantası’nda Karadeniz usulü ızgara ve tava balık çeşitleriyle de hizmet veriyor. Balığın yanında olmazsa olmaz salatalar ise Şef Hüseyin Kurtuluş tarafından hazırlanıyor. Günlük taze malzemeler ile hazırlanan salatalar müşteriler tarafından oldukça ilgi görürken Şef Hüseyin Kurtuluş, “ Bizim salatamız gibi bol malzemeli salatayı Gölcük’te başka yerde yiyemezler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.