DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘DOĞRU SİYASET YAPMAK İÇİN KURULAN PARTİYİZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘DOĞRU SİYASET YAPMAK İÇİN KURULAN PARTİYİZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘DOĞRU SİYASET YAPMAK İÇİN KURULAN PARTİYİZ’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı açıklamada partilerine yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek, ‘Yanlış yapan babamızın oğlu bile olsa tanımayacağız’ dedi.

‘Kimse partimizi karalamaya çalışmasın’

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Biz her zaman doğrunun yanındayız. Desteklediğimiz ittifakın adayları yanlış yaptığında onları bizim yanlışımız diye savunmayacağız. Yanlış yapan babamızın oğlu bile olsa tanımayacağız.

Biz ilkeli ve doğru siyaset yapmak için kurulmuş bir partiyiz. Biz doğru neredeyse orada olacağız. Genel Merkezimizin politikasını destekleyeceğiz. Bizim kesinlikle HDP ile açık ya da gizli ittifakımız olmadı. Bizim ittifak yaptığımız parti CHP’dir. Kimse partimizi karalamaya çalışmasın. HDP’yi Kandil’in uzantısı olarak tanımlayan iktidarın, İçişleri Bakanının, Cumhurbaşkanının gereğini yapmasını bekliyoruz. Bizler HDP hakkında yasal işlemi başlatıp başlatmayacaklarının takipçisi olacağız’ dedi.

İttifaklar bazı ilkeler çerçevesinde zaruri bir hal almıştır

Aynacı, son olarak, ‘Kişisel düşüncemde Başkanlık sistemi Türkiye’ye geldikten sonra 50 artı 1 bandını artık hiç bir partinin yakalaması kolay gözükmüyor. İttifaklar bazı ilkeler çerçevesinde zaruri bir hal almıştır. Türkiye Cumhuriyeti sevdalısı, vatanını milletini düşünen her bir bireyle ittifak veya birleşme sağlanıp 4 bin yıllık Türk devletinin kıyamete kadar ayakta tutulması hedef olmalıdır’ dedi.

SONY DSC
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.