DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, dün parti binasında ilçe ve ülke gündemi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, bir haftada partilerine 53 yeni üyenin katıldığını belirterek, partilerine ilgiden memnun olduklarını belirtti.

1 haftada 53 yeni üye

Başkan Aynacı, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak yaz döneminin ardından artık sahalarda olacağımızı söylemiştik. Son bir haftada 53 üye kaydını yaptık. Biz İYİ Parti olarak üye sayımızı arttırıp Şubat ayında yapılacak kongreiy yüksek bir üye sayısıyla yapmak istiyoruz. Belli etkinlikler olacak. Konferans çalışması yapmak istiyoruz. Partimiz Genel Merkez Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ve Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’ın katılımı olacak. Tüm üyelerimizle bu programı gerçekleştirmek istiyoruz’ dedi.  

‘Gölcük’ün sorularının giderilmesi amacıyla her zaman destek olmaya hazırız’

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Aynı zamanda kadın kolları başkanlığımızın organize ettiği, il genelinde, bütün ilçelerin katıldığı kampanyada bizler de yardım kolileri hazırladık. Kadın kollarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Gölcük için çalışmaya devam edeceğiz. Gölcük’ün sorularının giderilmesi amacıyla her zaman destek olmaya hazırız. Vatandaşımızın sesi olacağız. Ali Yıldırım Sezer’i zor bir dönem bekliyor. Vatandaşın çok beklentisi var. Medyada Gölcük için şans kelimelerini çok sıklıkla duyar olduk. Gölcük için şans olan, Ali Yıldırım Sezer için de şans mıdır, bunu sormak istiyorum. Kendisinden önce çalışan kişilerin yeni yapılan oluşumda kendisinin de üstüne geldiği söylenmekte. Sezer bu konuda ne kadar rahat? Vatandaşa değişim sözü veren ve karşılığında oy alan insanlar, yer değişimi olarak mı değişim oldu?. Kendisinin görevini değiştirdiği kişilerin koordinatör olarak çalışıyor olması nasıl bir şans olacak, merak ediyoruz. Gölcük Belediyesi’nin kısıtlı olan bütçesine, destek olarak yatırımların büyükşehirden yapılması, Büyükşehir’e Gölcük’ten bir koordinatörün olması, yatırımları Gölcük’e çekebilecek mi? Bu konuların takipçisi olacağımızı söylemek istiyoruz.

‘Son zamanlarda Halıdere’de yaşayan bazı vatandaşların haklı sitemlerini işitiyoruz’

Başkan Aynacı, ‘Gölcük’ün mezarlık sorununu büyükşehir çözecek. İlk iş olarak bu konuda çalışılmasını istiyoruz. Son zamanlarda Halıdere’de yaşayan bazı vatandaşların haklı sitemlerini işitiyoruz. Bu sadece Halıdere değil, Ulaşlı, Yazlık, İhsaniye de aynı durumda. Daha önce belediye statüsünde olan bu yerlerimiz, mahalle değil köy muamelesi görmektedir. Bu konuda herkesin daha duyarlı olmasını, bu mahallelerimize yatırım çekilmesini, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak amacıyla gerekli görüyoruz. İYİ Parti olarak vatandaşımızın sesi olmaya devam edeceğiz.

‘2020 yılı Şubat ayına kadar kongremizi yapmış olacağız’

Kongre süreci olarak Aynacı, ‘Genel Merkez, Şubat ayında kongre sürecinin başlama kararını aldı. Bu süreç, il ve ilçelere iki ay öncesinden yansıyacaktır. Aralık ayından itibaren bizler de seçim sürecine gireceğiz. 2020 yılı Şubat ayına kadar kongremizi yapmış olacağız’ şeklinde konuştu.

Benzin zammına tepki gösterdi

Aynacı, son olarak, ‘Dün açıklanan motorin zammı oldu. Cumhurbaşkanlığı filosuna, tahmini değeri 80 milyon TL olan dört araç katıldı. Kişi başına 1 TL düşen bu araçlarımızın yanı sıra geçtiğimiz gece de motorin ve benzine zamlar yapıldı’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.