DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mehtap Turlarının sonuncusu geçtiğimiz akşam yapıldı VATANDAŞLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar için Haziran ve 31 Ağustos tarihleri arasında hizmete konulan Mehtap turlarının sonuncusu geçtiğimiz akşam büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Haziran ayında başlamıştı

Körfezde Mehtap Turları adıyla her hafta sonları gerçekleştirilen turların sonuncusu geçtiğimiz akşam yoğun katılımla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mehtap Turları bu sene 7 Haziran ve 31 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Mehtap Turları bu yılda müzik eşliğinde gerçekleşti. Mehtap Turlarına katılım sağlayan Gölcüklüler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

Mehtap Turları’nın bitmesine üzülen bazı vatandaşlar bu hizmet için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Mehtap Turları’nda güzel bir sezon geçtiğini belirten yetkililer ise, önümüzdeki senede de vatandaşları Mehtap Turlarına davet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.