DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘GENÇLERİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İl Başkanı Aydın Ünlü olağankent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

MHP Kocaeli teşkilatları sahaya iniyor

Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatları sahaya iniyor. Yarın Gebze’de tüm muhtar arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Perşembe günü STK’ları ziyaret edeceğiz, Cuma günü İzmit bölgesindeki tüm köylere gideceğiz. MHP Kocaeli İl Teşkilatı olarak üye katılım programlarımız devam ediyor. Çayırova’da cumartesi günü üye katılım programı yapacağız. 18 yaşını dolduran gençlerimizin üye olduğu kampanyamıza devam ediyoruz. MHP cumhur İttifakı’ndan kaynaklanan gücünü vatandaşa temas ederek sürdürüyor.  Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Hedefimiz araştıran, özgüvenli, milli ve kültürel değerlerini benimseyen bireyler yetiştirmektir. Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun” şeklinde sürdürdü. Çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Kocaeli’de en aktif şekilde var olmaya devam edeceğiz. Belediye meclis üyelerimizle katkı vermeyi sürdüreceğiz. MHP’nin taviz vermez duruşunu korumaya devam edeceğiz. Diyarbakırlı annelere kulak vermekten ziyade HDP ile el ele tutuşan CHP’lileri endişe ile izlemeye devam ediyoruz. Terörizm musibettir. PKK ve HDP’nin yasak ilişkisinin ilimizde yansımaları olacağından endişeliyiz” dedi.

 ‘Atatürk düşmanının ilimizde sahne alması kabul edilemez’

Ünlü, “Atatürk düşmanı bir çapulcunun sahne alması kent kamuoyunu rahatsız etmiştir. Özür dilenecek yerde mağdur edebiyatı yapılması kabul edilemez. İzmit belediyesi tarafından bu skandal karşısında pişkince tavır alındı. Köşeye sıkışan Belediye başkanı bugün neredeyse etkinliği inkar edecektir.  Fatma hanımın kenti germeye hakkı yoktur. Hemen milliyetçiliği bir kalkan olarak devreye soktular. Biz Fatma hanıma hiçbir şey demeyelim mi? Kendisinin istediği bu mudur? İzmit belediyesinin faaliyetlerinin izlenmesi mecburidir. En azından özür dilemesi gerekenlerin üste çıkmak çabası beyhudedir” şeklinde konuştu. Ünlü suç duyurusunda bulunulup bulunulmayacağı yönündeki soruya ise, “Değerlendirme yapılacak o değerlendirme sonucunda suç duyurusunda bulunup bulunmayacağımız netleşecek. Fatma Hanımın ağacın dalı twitini yorumlamadık. O seviyelere inmedik. Devlet düşmanı birisinin İzmit’te gözümüzün içine baka baka sahneye çıkarılması samimi değildir. Bu bilinçli yapılan bir organizasyondur. Kimse devletin aklıyla alay etmesin. Bizle de dalga geçmesin. Türkiye’de sanatçı mı bitmiştir? Herkes haddini bilmeli. CHP’nin önde gelenleri belediye başkanını uyarmalı. Fatma hanımla değil ama zihniyetle ilgili problemlerimiz var. Yapılan her şeyin altında kalırlar. Herkes görevini yapsın. Gitsin İzmit esnafının sorunlarıyla ilgilensin ama devletimizin kırmızı çizgilerine dikkat etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.