DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik yüreklerin okuma bayramı coşkusu

Minik yüreklerin okuma bayramı coşkusu
24.09.2019
658
A+
A-

Gölcük Rotterdam İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleştirilen ‘İlköğretim Haftası’ programı velilerce büyük beğeni topladı. Öğrencilerin sahnedeki performansları göz doldurdu.

Sonugelen, ‘Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır’

Programa katılım sağlayan Gölcük Rotterdam İlkokulu Müdürü Kadir Sonugelen, açılış konuşmasında şunları ifade etti: ‘’Yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. İnşallah gelecekleri ve bahtları açık olur’’ dedi. Müdür Sonugelen, ayrıca Gazileri de unutmayarak, ’19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle vatanımızın bağımsızlığı uğuruna savaşmış tüm şehit ve Gazilerimizi yad ediyor, vefat eden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise ömür boyu huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum’ dedi.

2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç gösterisiyle büyüledi

Okuma Bayramı etkinliği 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve söylenen şarkılar ile devam etti. Sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören 2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç, ‘Bebeklikten Yaşlılığa ve Şimdi Desler Katmer Katmer’ adlı gösteride çok güzel performans sergiledi. Öğrencilerin sahnede göz dolduran performansları izleyiciler tarafından kamera ve cep telefonu ile adeta ölümsüzleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.