DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Okullar açıldı, Cumhuriyet Parkı sessiz kaldı

Geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi tarafından hizmete geçirilen Cumhuriyet Parkı okulların açılması nedeniyle boş kaldı. Yaz boyunca çocuklar tarafından sık sık ziyaret edilen parkın boş hali gözlerden kaçmadı.

Yaz aylarında aileler ve çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilen Cumhuriyet Parkı okulların açılmasıyla birlikte boş kaldı. Okul saatlerinde boş olan park okuldan çıkış saatlerinde öğrenciler ve aileleri tarafından tercih edilmeye devam ediyor.

Vatandaşlar yine de vazgeçmiyor

İlçemizde Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen konumda olan Cumhuriyet Park’ı yaz mevsiminin sona ermesiyle eski kalabalık halini kaybetti. Bu duruma havaların serinlemesi ve okulların açılmasını gösteren bazı aileler yine de Cumhuriyet Parkı’nı akşam saatlerinde tercih etmeye devam ediyor. Gazetemize konu hakkında kısa açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar, ‘Cumhuriyet Parkı yaz günlerindeki gibi olmasa da estetik ve güzel haliyle her zaman tercih noktası oluyor. Şu anda havalar serinlemeye başladı. Bu yüzden aileler çocuklarını buraya eskisi kadar getiremiyor. Fakat ilçemize böyle  güzel bir parkı kazandıran yetkililere teşekkür ediyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.