DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saraylı’lı Bayanlar geleneği sürdürdü AŞURE ETKİNLİĞİ’NE İLGİ YOĞUN OLDU

 İçinde bulunduğumuz ay olan Muharrem Ayı münasebetiyle ilçemizde gerek siyasi partiler, gerek dernekler, gerek birçok vatandaş aşure etkinliği gerçekleştiriyor. Saraylı’da pazar açan bayanlar dün Aşure etkinliği yaptılar. Aşure etkinliğine ilgi oldukça yoğun oldu.

Geleneği bu senede sürdürdüler

Saraylı Meydanı’nda pazar açan Saraylılı Bayanlar, önemli bir etkinliğe imza attılar. Saraylılı Bayanlar her sene olduğu gibi bu yılda aşure etkinliği gerçekleştirdi. Saraylı Meydanı’na açtıkları pazar ile büyük beğeni toplayan Saraylılı bayanların bu etkinliği yoğun ilgi gördü. Bayanlar Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttılar. Aşure etkinliğine katılan vatandaşlar, Saraylılı Bayanlara ‘Allah kabul etsin’ temennilerini iletti.

Saraylılı Bayanlar, ‘Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmasını diliyoruz’

Saraylılı Bayanlar, ‘Aşure etkinliğimizi bu senede gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmasını diliyoruz. Aşure etkinliğimizi önümüzdeki senelerde de sürdürmeyi istiyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize ilgi gösteren herkese, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’ dediler.  Aşure etkinliğinde ayrıca Kur’an-ı Kerim ve dualar okunarak, Şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.