DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yavuz Serbes’ten gazilerimize anlamlı jest GAZİLER GÜNLERİNİ PASTA İLE KUTLADI

Yavuz Serbes’ten gazilerimize anlamlı jest

GAZİLER GÜNLERİNİ PASTA İLE KUTLADI

İlçemizin tanımış ve başarılı esnaflarından Özserbesler Pastanesinin sahibi yavuz Serbes 19 Eylül gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde gazilerin günlerini pasta ile kutladı.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde düzenlenen kutlamaya Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediyesi Başkanı Yardımcısı İbrahim Tektaş,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Mehmet Arslan ve Gazilerimiz ile Özserbesler Pastanesi’nin işletmecisi Yavuz Serbes  katılım sağladı.

Karabulut, “Bugün bu bayrağın altında özgürce, bağımsız bir şekilde yaşamımızı sürdürüyor ve görevimizi yapıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize bunu borçluyuz”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda düşüncelerini ifade eden Kaymakam Karabulut, “Gaziler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliklerimiz oldu. Çelenk koyma töreni ile başlayan etkinliklerimiz, derneğimizi ziyaretimizle devam etti. Bugün de günün anlamına binaen arkadaşımızın bir jesti ile bir pasta hazırlanmış. Tabii ki gerek şehitlerimiz, gerekse de gazilerimize vatandaşlar ve kamu görevlileri olarak çok şey borçluyuz. Bugün bu bayrağın altında özgürce, bağımsız bir şekilde yaşamımızı sürdürüyor ve görevimizi yapıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize bunu borçluyuz. Kendilerine ne yapsak az. Ateş düştüğü yeri yakar. Ülkemizde her ailenin bir yakını ya şehit ya da gazi. Olmasa daha iyi ama bulunduğumuz coğrafya itibariyle böyle bir tabloyla karşı karşıya kalıyoruz. Biz de devlet olarak gazilerimize, şehitlerimizin geride kalan yakınlarına, onların yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü işi yapıyoruz” dedi.

“100. yıllarda da hep beraber sağlık ve sıhhat içerisinde inşallah beraber oluruz”

Sözlerine devam eden Kaymakam Karabulut, “Devletimiz, son düzenleme ile minimum 2 şehit yakınımızı kamuda istihdam ediyor. Diğer alanlarda sorunlarını çözmek için her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Bunun gibi birçok uygulama var. En azından şunu yapmaya gayret ediyoruz: Geride kalan şehit yakınlarımızın, gazilerimizin yaşamlarını ne kadar rahatlatırsak biz de o kadar mutlu oluyoruz. Ben bu vesile ile Gaziler Günü’müzü tekrar kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş gazilerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan şehit yakınlarımıza uzun ömürler diliyorum. 98. yılı bugün idrak ettik. 100. yıllarda da hep beraber sağlık ve sıhhat içerisinde inşallah beraber oluruz” dedi. 

Yavuz Serbes pastayı kendi elleriyle ikram etti

Gölcük Kayamkamı Cengiz Karabulut’tan sonra söz alan Özserbesler Pastanesi sahibi Yavus Serbes, “ Bu vatan için canlarını hiçe saymış olan gazilerimiz için ne yapsak az. Özserbesler olarak Gazilerimiz bu güzel gününü bizde bu şekilde kutlamak istedik. Ben başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi. Yazuz Serbes’in konuşmasının ardından günün anısına hazırlanan pasta Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediyesi Başkanı Yardımcısı İbrahim Tektaş,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Mehmet Arslan tarafından kesildi. Yavuz Serbes katılımcılara pastayı kendi elleriyle ikram etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.