DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeni Eğitim Öğretim yılı Güvenlik ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı GÖLCÜK EĞİTİME SORUNSUZ BAŞLIYOR

Yeni Eğitim Öğretim yılı Güvenlik ve Bilgilendirme Toplantısı  dün Kaymakam Vekili Şevket Cinbir başkanlığında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya katılım yoğun oldu

Dün sabah Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısına İzmit Kaymakamı Gölcük Kaymakam Vekili Şevket Cinbir, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi  Başkanı Bilge Saral, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Yöneticileri, Kaymakamlık Daire Müdürleri ve Muhtarlar katılım sağladı.

‘Tüm Öğretmenlerimize,  öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılı bir eğitim dönemi diliyorum’

Toplantıda konuşma yapan İzmit Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam Vekili Şevket Cinbir, yaptığı konuşmada, ‘Öncelikle 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başlıyor. Biliyorsunuz bu hafta birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz okullarında uyum eğitimine başladılar. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bizim için çok değerli. İlimizde ve Gölcük’te eğitim konusunda tüm hazırlıklar tamamlanmış, eksiklikler giderilmiş, okul yuvalarımız eğitime hazır hale getirilmiştir. Tüm Öğretmenlerimize,  öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılı bir eğitim dönemi diliyorum. Kocaeli ve Gölcük’te eğitim seviyesi her geçen yıl daha da yükselmektedir. Bu bağlamda geçmiştir. Gölcük’te eğitim konusunda önemli adımlar atılmış, neredeyse bütün okulların yenileri yapılmıştır. Pazartesi gününden itibaren de sokaklarımızı canlandıran çocuklarımız okullarına başlayacak’ dedi.

Kaymakam Vekili Cinbir’den ailelere önemli uyarı

Konuşmasına devam eden Kaymakam Vekili Cinbir, ‘Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu madde ve bağımlılıktan korumamız gerekiyor. Bu konuda ailelerimize de önemli görevler düşmektedir. Okul güvenliği konusunda Sayın Bakanımızın okul çevrelerinde uyuşturucu madde satmaya çalışanlarla mücadele söylemlerine ve isteklerine bizde katılıyor, bununla ilgili önemli çalışmaları yapıyoruz. Onlar okulların çevresinde rahat gezmesin. Onların enselerinden tutup, onları adalete teslim edelim. Okullarımızın çevresi, ocuklarımızın oyun oynadığı alanlar bu kişilerden arındırılmaya çalışılmaktadır. Bu konuda da gerekli tedbirler alınmıştır. Bizler işbirliği yaparak çocuklarımızı bu kişilerden uzak tutmalıyız’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Cinbir’e soru ve görüşlerini aktardılar

Konuşmanın ardından toplantıya karşılıklı soru cevap şeklinde devam edildi. Toplantıya katılanlar Kaymakam Vekili Cinbir’e görüş ve önerilerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.