DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, TEŞKİLATSIZ KURULAN PARTİLER ÖLÜ PARTİLERDİR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

TEŞKİLATSIZ KURULAN PARTİLER ÖLÜ PARTİLERDİR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, bugün Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’yi ziyaret ederek, gündemde yer alan önemli konuları değerlendirdi.

‘Yeni bir seçimde de sistem barajını aşarız’

Başkan Seymen, gündeme dair yaptığı konuşmada şunları belirtti: ‘’Kurulması gündemde olan partiler, teşkilatsız kurulan partiler ölü doğan partilerdir. AK Parti kurulduğu günden bugüne her zaman milletiyle hareket eden partidir. Partimiz milletimizle beraber hareket ettiği müddetçe kurulacak başka partilerden yana hiçbir sıkıntı görmüyorum. Cumhur İttifakında hiçbir problem yok. Yeni bir seçimde de sistem barajını aşarız. HDP ile İYİ Parti’nin, CHP ile SP’nin hangi düzlemde bir araya geldiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Bizler Yerli ve Milli Projeleri çok önemsiyoruz. Milli Savunma Bakanlığı’nda ve ilaçta yerliye dönüş var. Bu dönüş tüm alanlarda yüzde 70 oranlarına vardı. Amacımız yüzde 100 yerli oranını yakalamak. Bir diğer amacımızda kendi kendine yetebilen ülke olmak. Bu hedef doğrultusunda da çıtayı daha üste çıkartacağız Allah’ın izniyle’ dedi.

Gölcük’te hayata geçirilecek önemli projeleri açıkladı

Yerel gündemi de değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Yerelde önemli projeleri de hayata geçireceğiz. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yol olacak. Şehir trafiği daha da rahatlayacak. Bu proje 1 hafta sonra başlayacak. Millet Bahçesi projesi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Şu anda projenin alt yapısı hazırlanıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıkları tamam. Projeyi TOKİ yapacak ve proje onay aşamasında. Sağlık Yatırımları, Devlet Hastanesi ek binası, Semt Polikliniği 4 blok, Sağlık Merkezi inşaatları tamamlanacak. Bu projelerin birçoğu 2020 yılında tamamlanacak. Bu projeler Gölcük için çok değerli ve önemli olacak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.