DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş; DEVLETİMİZ HİÇ BİR TEHDİDE BOYUN EĞMEYECEKTİR!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş;

DEVLETİMİZ HİÇ BİR TEHDİDE BOYUN EĞMEYECEKTİR!

Geçtiğimiz günlerde ABD Devlet Başkanı Trump’un hadsiz açıklamasından sonra konuyla alakalı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i gazetemizde ağırlayarak düşüncelerini sorduk.

ABD Devlet Başkanı Trump’ın ülkemizin sınır ötesi operasyon kararı alıp Suriye sınır güvenliğimizi sağlamak ve sınır bölgemizde ki teröristleri yok etmek başta olmak üzere Suriye sınırımızda ki şehirlere de barış ve nizamı getirmek için “Barış Pınarı Harekatı”nı gerçekleştirmek için askeri birliklerimiz Suriye sınırına yönlendirildi.

Hükümet’ten gelen talimat sonrasında ise Mehmetçiklerimiz Suriye sınırından içeri girerek sınırımız da tehdit unsuru oluşturan terör örgütlerine operasyon yapacak. Konu ile alakalı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e düşüncelerini sorduk.

ELLİBEŞ “KENDİ BEKA VE GÜVENLİĞİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ”

“Türkiye Cumhuriyeti devleti hangi sınır boylarında olursa olsun tehdit gördüğü unsuru yok etmek için askeri gücünü kullanmaktan bu zamana kadar hiçbir devlet için çekinmedik. En yakın örneği ise Türkiye Fırat’ın doğusunu teröristlerden temizlemek için bu zamana kadar birçok müdahale de bulundu, Türkiye Fırat’ın doğusunu temizleyerek kendi bekasını ve güvenliğini korumak ayrıca Suriye’nin huzur, barış ver istikrarını sağlamak amacıyla güvenli bölgeyi hayata geçirmekte kararlıdır.”

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ HİÇ BİR TEHDİDE BOYUN EĞMEMİŞTİR VE EĞMEYECEKTİR

“Türkiye Cumhuriyeti Devletine bu zamana kadar boyun eğdirmek isteyen birçok ülke bunun misli ile karşılığını almıştır, almaya da devam edecektir. Askerimiz en son yakın tarihte Suriye’de sınır güvenliğimizi sağlamak ve Suriye de bulunan bölgelere nizamı getirmek için gerektiğin de de operasyonlarını yapmıştır, Fırat Kalkanı bunun en büyük örneklerinden bir tanesidir. Şunu hiç kimse unutmasın ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Egemen ve bağımsız bir ülke olan Türkiye Devleti kendi kararını verecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.