DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Altın Kız Ezgi Dünya gençler muay thai şampiyonasında DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Altın Kız Ezgi Dünya gençler muay thai şampiyonasında DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Altın Kız Ezgi Dünya gençler muay thai şampiyonasında

 DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

27 Eylül 6 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Dünya gençler muay thai şampiyonasında milli takımda ülkemizi temsil eden Gölcüklü Ezgi Adıslıoğlu 60 kg genç bayanlar da dünya şampiyonu oldu.

ÇOK ÇALIŞTIK

Adıslıoğlu ; 65 Ülke ve 805 sporcunun katıldığı Dünya Gençler muay thai şampiyonasında milli takıma altın madalya kazandırdı.Şampiyon sporcu Adıslıoğlu yaptığı açıklamada ” Bu şampiyona için çok çalıştık. Antrenörüm Yaşar Doğan’la birlikte Sabah ve akşam 3 saat yoğun antrenman çalışması yaptık. İnanarak çıktığımız bu yolda milli takımı gururla temsil ettim Allah bize emeklerimizin karşılığını verdi çok şükür. Ülkemizin adını temsil ettim ve başardım ” dedi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Metin Çelik Koleji öğrencisi Ezgi Adıslıoğlu, kendisine destek veren Gölcük Belediyesine, Başkan Sezer ve Metin Çelik’e teşekkür ederek ”  Bu mücadelede beni yalnız  bırakmayıp, maddi ve manevi yanımda oldular ” dedi.

TÜRKİYENİN BAŞARISI

Ezgi Adıslıoğlu’nun şampiyonluğunda önemli rol oynayan Antrenör Yaşar Doğan yaptığı açıklamasında ”  Bu başarı benim değil,  Türkiye’nin başarısıdır. Ezgi,  bu güzel ülkenin çocuğu. Biz antrenör ve sporcu olarak değil, abi kardeş olarak el ele verdik ve inandık.  Mücadele ederken de her şey ülkem için dedi, ona çok güveniyorum ileride üst kategorilerde ülkemizi en iyi şekilde tekrar  temsil edecek ve kazanacak ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.