DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Sezer muhtarla bir araya geldi

Başkan Sezer muhtarla bir araya geldi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer her ay düzenli olarak yapılan mahalle muhtarları toplantısını Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Muhtarların, mahallelerle ilgili aktardığı talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer, notunu alıp bir aylık süreçte yapılanları değerlendirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her ay düzenli olarak bir araya gelip, mahallelerle ilgili talep ve önerileri dinlediği muhtarları toplantısını, Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ali Yıldırım Sezer ile birlikte; Başkan Yardımcıları Mehmet Uzun, Şevket Kaba, İSU Müdürü Hüseyin Denizli, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katılım gösterdi.

TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Yapılan toplantıda Başkan Sezer, muhtarların mahallelerle ilgili aktardığı talep ve önerileri tek tek söz vererek dinleyen Başkan Sezer şunları söyledi: “Yerel yönetimlerin en önemli paydaşı olarak gördüğüm, çok değerli mahalle muhtarlarımızla aylık olarak düzenlediğimiz istişare toplantısında bir araya geldik. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, çözümü noktasında notlarımızı aldık. Geçtiğimiz ay yaptıklarımızı değerlendirdik. Hep beraber Gölcük’ü geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Geçtiğimiz ay yapılan toplantıda dile getirilen talep ve öneriler yerine getirildiği için muhtarlar Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.