DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çarşamba Pazarı’na Bu Hafta da yoğun talep vardı

Çarşamba Pazarı’na Bu Hafta da yoğun talep vardı

Gölcük’ün en büyük ve en çok tercih edilen pazarlarından biri olan Çarşamba Pazarı bu hafta da yoğun ilgi gördü. Vatandaş sebze ve meyvelerdeki uygun fiyattan oldukça memnun.

Gölcük’ün en büyük semt pazarı

Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan ve Gölcük’ün en büyük pazarlarından biri olan Çarşamba pazarına bu hafta da yoğun talep vardı. Uygun fiyatlı ürünler vatandaşın yanı sıra pazarcı esnafını da memnun etti. Sonbahar mevsimini yaşadığımız şu günlerde Pazar tezgahlarında yerlerini alan kış sebze ve meyvelerin yanı sıra yaz sebze ve meyvelerinin devam etmedi nedeniyle vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirirken, vatandaşlar fiyatların kış aylarında da bu kadar uygun olmasını beklediklerini ifade ettiler.

Çarşamba Pazarında satış fiyatları

Patates 1.75 – 2 lira, soğan 1.25 – 1.75 lira, sarımsak (kilo) 50 lira, kabak 2 lira, maydanoz 1 lira, roka 1 lira, kıvırcık 2 lira, taze soğan 2 lira, nane 1.5 lira, dereotu 1,5 lira, ıspanak 3 lira, karnabahar 3 lira, pırasa 3 lira, limon (6 tane) 5 lira, havuç 3 lira, turp 3 lira, lahana (tane) 6 lira, brokoli 3 lira, patlıcan 2 lira, muz 9 lira, nar 3.5 lira, üzüm 5 lira, mandalina 3.5 lira, elma 3.5 lira,  çilek 10 lira, ayva 4 lira, hurma 3 lira, salatalık 3 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.