DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk,

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk,

SOKAK KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile büyük takdir toplayan, Gölcük Değirmendere Topçular Mahallesi’nin sevilen ve başarılı muhtarı Rabia Şentürk,  Değirmendere’nin en büyük sorunlarından biri olan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Muhtar Şentürk köpeklerden kaçmak isterken burnundan yaralandı.

İlçemizin ve ilimizin tanınmış muhtarlarından olan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Karataş Şentürk, geçtiğimiz gün çok talihsiz bir olay yaşadı. Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Karataş, olay anı büyük panik yaşadı ve köpeklerden kaçmak isterken dengesini kaybederek düştü ve yüzünden ciddi şekilde yaralandı.  

Karataş, “Köpeklerin bir suçu yok, ben korktum”

Yaşanan olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan Karataş, olay anını anlatırken “Köpeklerin bir suçu yok. Ben korktum, kaçarken başıma bu durum geldi” diyerek sokak hayvanlarına olan sevgisini gösterdi. Bu alçak gönüllü davranışıyla muhtar yine gönülleri fethetti. Gölcük Haber Gazetesi olarak başarılı muhtarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.