DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma kapılarını halka açtı

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI

Donanma kapılarını halka açtı

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI

Donanma Komutanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’nda bulunan bazı askeri gemileri halkın ziyaretine açtı.

Fırkateyn ve Denizaltı’yı gezdiler

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı’nda gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar, şehit yakınları ve Gaziler de katıldı ve Fırkateyn ve Denizaltı’yı gezdi. Donanma Komutanlığı’na gelen vatandaşlar, savaş unsurlarının bulunduğu Poyraz Limanı’na alındı.

Komutanlardan bilgi aldılar

Vatandaşlar, burada TCG  Oruçreis Fırkateyni ve TCG Sakarya Denizaltısını  gezerek, yetkili Komutanlardan bilgi aldı. İlk defa gemileri yakından gezme fırsatı bulan çocukların mutluluğu ise gözlerden kaçmazken, programda Şehit ve Gazi yakınları için yemek verildi.  Yemeğe Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Emre Sezenler, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve çok sayıda komutan misafirlere eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.