DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Fiat, Tofaş, Renault, Dacia orijinal ve muadil yedek parçaları

EFE OTOMOTİV YEDEK PARÇA’DA

Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok -11/3E/3 adresinde hizmet vermeye devam eden Efe Otomotiv Yedek Parça’da Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka arabalarda aradığınız tüm orijinal ve muadil parçaları bulmanız mümkün.  

Aradığınız tüm parçalar

Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka arabaların tüm orijinal ve muadil yedek parçalarını tek bir çatı altında toplayan Efe Otomotiv Yedek Parça Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok -11/3E/3 adresinde kısa sürede büyük ilgi gördü. Efe Otomotiv Yedek Parça’da aradığınız tüm parçaları kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bayram, “Tüm Fiat, Tofaş, Renault, Dacia araç sahiplerini bekliyoruz”

Abdullah Bayram tarafından ilçemizde 5 yıldır Fiat, Tofaş, Renault, Dacia orijinal ve muadil yedek parça hizmeti veren Efe Otomotiv Yedek Parça, Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok- 11/3E/3 adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Yeni adreslerinde yenilenen yüzü ile en iyi hizmeti vermek için hazır olduklarını ifade eden Efe Otomotiv Yedek Parça işletmecisi Abdullah Bayram yaptığı açıklamada, “ Efe Otomotiv Yedek Parça olarak yerimizde Fiat, Tofaş, Renault, Dacia orijinal ve muadil yedek parçalarını en uygun şekilde temin etmekteyiz. Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan oto tamirci ustalarımız kadar araç sahipleri tarafından da yoğun ilgi görüyoruz. Eğer bir arabaya sahipseniz mutlaka iyi bir yedek parçacınız olması gerekiyor. Bizde bu anlamda 5 yıldır Fiat, Tofaş, Renault, Dacia marka araçların orijinal ve muadil yedek parçalarının en uygun şekilde temin etmekteyiz. Tüm Fiat, Tofaş, Renault, Dacia araç sahiplerini farkımızı görmeleri için Efe Otomotiv Yedek Parça’ya bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.