DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD yeni sezona merhaba dedi ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ

GFSD yeni sezona merhaba dedi

ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 2019-2020 Sezonunu dün akşam yoğun katılımla açtı.

Yeni Sezonun açılış programına yoğun katılım sağlandı

GFSD’nin açılış programı Sadık Üçok ve Alman Fotoğraf Sanatçısı RalfDiemb tarafından çekilen fotoğrafların sunumuyla başladı.  Açılış programına  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker, Kaymakamlık Daire Müdürleri, Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Fotoğraf Sanatçıları Sadık Üçok ve RalfDiemb ile çok sayıda dernek üyesi ve sanatsever katılım gösterdi.

İkiz, ‘GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’

Derneğin yeni sezon açılış programında ilk sözü GFSD Başkanı İsmail İkiz, yaptı. Başkan İkiz, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Öncelikle yeni sezon açılışımıza katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bugün yapacağımız sunumlarla birlikte yeni sezona merhaba diyeceğiz. Belli aralıklarla yapmış olduğumuz ve ünlü fotoğraf sanatçılarının katıldığı sunumlarla birlikte oldukça güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin ayoğun katılım, güzel işler yaptığımıza işaret oluyor. Her birinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olan Sadık Üçok ve RalfDiemb, oldukça güzel çalışmalara imza atan iki güzide fotoğraf Sanatçısı. GFSD ile güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz’ dedi.

Fotoğraf Sanatçıları kendilerini tanıttı

Başkan İkiz’in ardından söz alan Fotoğraf Sanatçısı Sadık Üçok, “Bugün sizlerle, sezon açılışınızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu akşam Safran İşçileri, Kucaklaşma ve Eski ve Yeni Galata Köprüsü sunumları ile karşınızda olacağım. Fotoğrafa amatör olarak başladım. Küçük yaşlardan itibaren resim ve karikatüre ilgi duydum. 1985 yılında başlayan fotoğraf tutkum, 1992’den bu yana profesyonel anlamda fotoğrafla ilgileniyorum. Sokak fotoğrafçılığı alanında çalışmalarım var. RalfDiemb ile internet üzerinden birçok kez sohbet ettik. Kendisiyle tanıştık ve beraber sergiler açtık. Umarız sunumları beğenirsiniz. Hepinize iyi seyirler” diyerek konuşmasını tamamladı.

Program sunum gösterilerinin ardından, davetlilerin çektirdiği fotoğraf ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.