DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Emekliler Derneği’nden 6 taksitle kömür imkanı 400 TON KÖMÜR SAHİPLERİNİ ULAŞTIRILDI

Gölcük Emekliler Derneği’nden 6 taksitle kömür imkanı

400 TON KÖMÜR SAHİPLERİNİ ULAŞTIRILDI

Türkiye Emekliler Derneği ( TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç uzun yıllardır devam eden emeklilere taksitle kömür imkanının bu senede devam ettiğini ve bu zamana kadar 400 ton kömürün sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. 

Taksitler emekli maaşlarından kesiliyor

Uzun yıllarıdır emeklilere taksitle kömür imkanı sağladıklarını ifade eden TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yaptığı açıklamada, “ Yaz aylarından itibaren kömür almak isteyen üyelerimizin kayıtlarını almaya başladık. Emekliler Derneği olarak biz üyelerimizin kayıtlarını alıyoruz ve bir nüshasının Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu’na, bir nüshasını Genel Merkezi’mize gönderiyoruz. Bir nüshasının da kömürcüye gönderiyoruz. Derneğimizin kefili ile kömürler sahiplerine teslim edildikten sonra taksit kesintileri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaşlardan otomatik kesiliyor. Şu anda kömürün tonu 1.230 lira direk üyelerimizin evlerine kadar teslim ediliyor” dedi.

Kayıtlar kış boyu devam edecek

Kayıtların devam ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, “ Kömür almak isteyen üyelerimiz yaz aylarında kayıtlarını yaptırmaya başladı ve kömürleri teslim edildi. Kayıtlarımız kış boyunca devam edecektir. Yani kömür almak isteyen üyelerimiz istediği zaman gelip kayıt yaptırabilir. Kömürlerimiz Sibirya kömürü ve Gebze deposundan sevkiyat yapılıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.