DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Engelliler Derneği’nden anlamlı etkinlik ANITPARK’TA MEHMETÇİK’E DESTEK OLDULAR

Gölcük Engelliler Derneği’nden anlamlı etkinlik

ANITPARK’TA MEHMETÇİK’E DESTEK OLDULAR

Gölcük Engelliler Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Haftası ve Mehmetçik’e Destek amacıyla farkındalık oluşturmak adına, bugün Anıtpark’ta gerçekleştirdi. Etkinlikte Kaymakam Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, gözleri kapalı bir şekilde penaltı atışı kullandı.

İlçe Protokolü etkinliğe yoğun ilgi gösterdi

Gölcük Engelliler Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Haftası ve Mehmetçik’e Destek amacıyla farkındalık oluşturmak için Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu ile birlikte, Anıtpark’ta bir program gerçekleştirdi. Programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, İbrahim Tektaş, Mehmet Uzun ve Ahmet Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, Gölcük Engelliler Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Önerbay, ‘Farkındalık oluşturmak istedik’

Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bizler, Gölcük Engelliler Derneği bünyesinde Gölgen Spor Kulübü’nü kurduk ve görme engellilerin spor yapabileceğini gösterdik. Kulübümüz, elde ettiği başarılarla ikinci lige kadar çıktı. Bu hafta da amatör spor kulüpleri haftası olduğu için Anıtpark’ta, farkındalık oluşturmak adına bir program gerçekleştirmek istedik. Burada gözlerinizi kapatarak protokolümüze penaltı atışı yaptıracağız. Katılımlarınızdan ötürü her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Karabulut, ‘Öncelikle bilinmelidir ki her birey, bir engelli adayıdır’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, gerçekleştirilen programla alakalı olarak yaptığı konuşmada “Öncelikle bilinmelidir ki her birey, bir engelli adayıdır. Gölcük Engelliler Derneği ve Görme Engelliler Komisyonu, burada gerçekten güzel bir program gerçekleştiriyor. Toplumsal hayatta engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına elimizden gelen her gayreti göstermemiz gerekiyor. Yaşamımızın her alanında empati yaparak hareket etmemiz, engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına oldukça önemli. Ben bu programı gerçekleştirmeniz ve katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gözleri kapalı penaltı atışı kullandılar

Konuşmaların ardından Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, İbrahim Tektaş, Mehmet Uzun ve Ahmet Karadağ, gözlerine taktıkları siyah bant ile sırasıyla penaltı atışları yaptı. Sonrasında sözü alan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaklaşık 2 bin 500 dernek üyesi ve aileleri ile ordumuza destek vermek adına, gönüllü askerlik yapabileceklerini belirten dilekçelerini İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ’a teslim etti. Başkan Bat, Kaymakam Karabulut ve belediye başkan yardımcılarına Türk Bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.