DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan gazetemize ziyaret YENİ YÖNETİMLERİNİ TANITTILAR

Gölcük Ülkü Ocakları’ndan gazetemize ziyaret

YENİ YÖNETİMLERİNİ TANITTILAR

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine geldikten sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan ve yeni yönetimini oluşturan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten yeni yönetimi ile Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’yi ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttılar.

Çalışmaları hakkında bilgi verdiler

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’yi ziyaret eden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, Gölcük Ülkü Ocakları Başkan Vekili Gökhan Yücel, Gölcük Ülkü Ocakları  Muhasibi Murat Motor, Gölcük Ülkü Ocakları  İdari Amiri İsmail Aykul ve Yönetim Kurulu Üyesi Enes Özgüler, Gölcük Ülkü Ocakları olarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Gerçekleştirdikleri ziyarette söz alan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, “ Ülkemizin sınır güvenliği için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı Gölcük Ülkü Ocakları olarak sonuna kadar destekliyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu harekatın en kısa zamanda en az kayıpla bitirmemizi Allah nasip etsin” dedi.

Şenemre çalışmalarında başarılar diledi

Gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.