DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölückspor’un başarılı file bekçisi İlyas Türengül,

‘RİZE DEPLASMANINDAN GALİBİYET HEDEFLİYORUZ’

Gölcükspor tecrübeli file bekçisi takım kaptanı İlyas Türengül, yaptığı açıklamada ligde üst sıraları hedeflediklerini belirterek, ‘Ligde seri galibiyetler yakalamak istiyoruz’ dedi.

Seri galibiyetler yakalamak istiyoruz

Gölcükspor’un başarılı file bekçisi İlyas Türengül, Pazarspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Türengül, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Sahamızda Diyarbekirspor gibi bir rakibi mağlup ederek 3 puan kazandığımız için mutluyuz. Lig de üst sıralara yükselmemiz için bu galibiyetin ardından devamını getirmeliyiz. Rize deplasmanında rakibimiz karşısına galibiyet parolasıyla çıkacağız. Teknik ekibimiz bizim iyi sonuçlar almamız için tüm arkadaşlarımıza çok yardımcı oluyor. İnşallah Rize deplasmanından galibiyetle dönerek bir galibiyet serisi yakalarız’ diyerek açıklamasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.