DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Harb-İş ve Seka Doğan takımı futbolcuları Mehmetçiğimize

ASKER SELAMI GÖNDERDİ

1. Amatör küme D grubunda mücadele eden ilçemizin iki güzide takım futbolcuları kent derbisi öncesinde Mehmetçiğimiz için asker selamı gönderdi.

Bu maçtan geriye kalan en güzel an bu güzel selamdır

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Harb-İş Spor Genel Kaptanı Hakan Çetiner, “Kent derbisinde Sekadoğanspor ile karşılaştık.Mücadelesi ve seyir zevki çok yüksek bir maç oldu,berabere kalıp şampiyonluk yolunda iki puan kaybettik. Fakat her şeyden önemlisi maç öncesi  Şanlı bayrağımızla iki takım hep beraber Suriye’de  #barışpınarı harekatında bulunan Mehmetçiklerimize asker selamı gönderdiler. Bu maçtan geriye kalan en güzel an bu güzel selamdır. Kurum takımı olarak Harp sanayisinden işçi ve memurlarımız desteğiyle kurulan takımımız her zaman Askerimizin Devletimizin yanında olmaya devam edecektir, bugünde son söz olarak Ne Mutlu Türküm Diyene diyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.