DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hava Sıcaklığı bugünden itibaren ciddi oranda düşüyor

YAĞMURLAR GELİYOR, ŞEMSİYENİZİ YANINIZA ALMAYI UNUTMAYIN!

Yaz aylarını bitirdiğimiz ve sonbahar aylarını yaşadığımız şu günlerde bir süredir yazdan kalma güzel havalar geride kadı ve hava sıcaklığı bugünden itibaren ciddi oranda düşecek. Hava sıcaklığı bugünden itibaren 10 derece birden düşecek. Şemsiyenizi yanınıza almayı unutmayın!

Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre hava sıcaklığı bugün itibariyle ciddi oranda düşecek.  Hava sıcaklığının 10 derece birden düşmesinin yanı sıra bugün gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı açıklandı.  6 Ekim Pazar günü hava sıcaklığı en düşük 15 en yüksek 20 derece ve sağanak yağmurlu olacak. 7 Ekim Pazartesi günü hava çok bulutlu ve hava sıcaklığı en düşük 11 en yüksek 23 derece olacak. 8 Ekim Salı günü gök gürültülü sağanak yağmur ve hava sıcaklığı en düşük 13 en yüksek 21 derece olacak. 9 Ekim Çarşamba günü ise hava açıyor. Parçalı bulutlu ve en düşük hava sıcaklığı 12 en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.