DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HAYALİNİZDEKİ ARAÇLARA KARDEŞLER OTOMOTİV’DE SAHİP OLABİLİRSİNİZ

HAYALİNİZDEKİ ARAÇLARA KARDEŞLER OTOMOTİV’DE SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Sıfır kilometre araba almak isteyip de alamayan vatandaşların tercihi her zaman ikinci el oto galerileri olmuştur. İlçemizin bu konudaki en güvenilir isimlerinden olan Kardeşler Otomotiv, kalitesinden ödün vermeden emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Her insanın hayalini süsleyen en büyük isteklerden birisi hiç kuşku yok ki, bir ev ve bir arabadır. Özellikle araba tutkunları, bu kategoride her zaman birinci sırayı almıştır. Çünkü araba sevdası adeta bir tutku, bir sevgi gibidir.  Bu nedenle sıfır kilometre araba almak isteyip de, alamayan vatandaşların tercihi her zaman ikinci el oto galerileri olmuştur.

İkinci el otomotivde doğru adres

 İlçemizin bu konudaki en güvenilir isimlerinden olan Kardeşler Otomotiv, kalitesinden ödün vermeden emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Kardeşler Otomotiv prensiplerinden hiç ödün vermeden kaliteyi ve titizliği ile yine Gölcük halkının tercih sebebi oluyor. Şaban Şahinbay, Yasin Çam, Recep Şahinbay’ın başarılı işletmeciliği ile siz değerli araç sahiplerine en iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyorlar. İkinci el oto alım satımında Gölcüklülerin nabzını tutan Kardeşler Otomotiv son model araç satışları ile sizleri istediğiniz aracın sahibi yapıyor.

Modeli yüksek araçlar istiyorsanız Kardeşler Otomotiv’e uğrayın karlı çıkın

 İkinci el en iyi aracı nereden bulabilirim diye düşünmeyin Gölcük’te size çok yakın olan Kardeşler Otomotiv var. Sattıkları araçların her zaman arkasında olan ve müşterisinin kesinlikle yanında olan Kardeşler Otomotiv, müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyor. Bu başarılı çalışmalara imza atan Kardeşler Otomotiv İnternet aracılığı ile Türkiye’nin her köşesinden talep olduğunu söyleyen Yasin Çam İnternetten araçlarımızı yayınlıyoruz, istediğiniz marka ve araçları beğeniyor gerisini bize bırakıyorsunuz dedi. Kardeşler Otomotiv olarak her zaman kalitenin yanında olduklarını söyleyen Yasin Çam, “Bizde kaliteli ve yüksek model araçları satıyoruz ve sattığımız aracında kesinlikle arkasındayız bu konuda müşterilerimiz müsterih olsunlar dedi. Sizde ikinci el ve modeli yüksek araçlar istiyorsanız Kardeşler Otomotiv’e uğrayın karlı çıkın”  dedi.

“2. elde diğer marka ve modellerimizi görüp bakmanız için sizleri showroom’a bekliyoruz”

İkinci El’de diğer marka ve modelleri görüp bakmanız için sizleri Showroom’a bekleyen Kardeşler Otomotiv İşletmecisi Yasin ÇAM  “İkinci el araçlarınızı piyasa değerinde alır, en uygun fiyatla müşterilerimize satarız. Araçlar firmamız tarafından incelenerek, detaylı ekspertizleri yapılır, bu sayede siz aracı aldıktan sonra kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.” dedi. Bütçenize uygun, hayallerinizdeki araç Kardeşler Otomotiv’de var. Eğer aradığınız aracı bulamadıysanız, Kardeşler Otomotiv sizin yerinize aracı bulur ve size bildirir. Siz hayallerinizdeki araca Kardeşler Otomotiv avantajları ile sahip olursunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.