DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti Gölcük’te 2. yılını coşkuyla kutladı TÜRKİYE ELBETTE ‘İYİ’ OLACAK

İYİ Parti Gölcük’te 2. yılını coşkuyla kutladı

TÜRKİYE ELBETTE ‘İYİ’ OLACAK

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, dün parti binasında partilerinin 2. yaş günü dolayısıyla bir kutlama programı gerçekleştirdi. Bugün parti binasında gerçekleştirilen kutlama programına katılım oldukça yoğun oldu.

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, partilerinin 2. yaş günü dolayısıyla bugün parti binasında bir kutlama programı düzenledi. Programa İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İYİ Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Acar ve partililer katılım gösterdi.

Aynacı, ‘Adil bir Türkiye istiyoruz’

Programda bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı, “Sabah saatlerinde ‘İyi Parti’nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’nın ilgili birimine teslim eden Meral Akşener, yeni partisini Ankara’da Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde ‘Türkiye İyi Olacak’ sloganıyla kamuoyuna açıkladı. Akşener kürsüye çıktığı sırada salondakilerin ’Başbakan Meral’ şeklinde slogan atması üzerine ’Ben Cumhurbaşkanı olacağım’ şeklinde cevap verdi. Yapılan oylamada Meral Akşener oy birliği ile İYİ Parti genel başkanlığına seçildi. Türkiye’nin umudu olan cesurlar hareketi böyle başladı. İyilik…Umuttur, İyilik…Adalettir,İyilik…Cesarettir, İyilik…Kararlılıktır, İyilik…Bilgidir, İyilik…Medeniyettir,  İyilik…Gelecektir, İyilik…Zenginliktir. Eline Ay yıldızlı kınayı yakarak ülkesi için yola çıkan genel başkanımızın; umutlarımız var, gücümüz var. Adil bir Türkiye istiyoruz. Özgür bir toplum istiyoruz. Hakkımız var. Yeni bir siyasal hareketle Türkiye kucaklaşmasını başlatıyoruz. Allah hayırlı eylesin… diyerek çıktığımız yolda tam iki seneyi doldurduk. Türkiye elbette iyi olacak.  İlk günkü cesaretle yürümeye devam edeceğiz.  Yılmayacağız, yıkılmayacağız  ve başaracağız, başaracağız, başaracağız’ dedi. 

‘Türk bayrağı ‘Rüzgar bekliyorum’ dedi. Poyraz gibi estik’

Başkan Aynacı, ‘İYİ Parti bir ajandadan, bir kariyer planından,  ya da küçük hesaptan doğmadı. Tarih çağırdı, millet istedi. İYİ Parti böyle kuruldu. Türk milleti  ‘Kim var?’ diye sordu. Sağımıza solumuza bakmadan, “Biz varız” dedik.  Türk vatanı, ‘Yok mudur kurtaracak, bahtı kara maderimi?’ diye sordu.Durup düşünmeden, ‘Biz varız’ dedik.Türk bayrağı ‘Rüzgar bekliyorum’ dedi. Poyraz gibi estik. Durduğumuz yer belli. Gittiğimiz yol belli. Dost da düşman da bilir ki: Tanrı Dağı kadar Türk’üz, Hira dağı kadar Müslüman.Büyük ve müebbet bir ülkeye sevdalıyız. Bu yolda, başımıza ne gelecekse, hazırız ve razıyız. Hem sütümüzden, hem kanımızdan, bu bizdeki huydur.’

İYİ Parti 2 yaşında

Başkan Aynacı, son  olarak, ‘’Aziz milletimize sesleniyoruz; senin için kalkan elleri not et. Üstüne akın eden, İYİ ve Cesur insanları not et. Senin hayrına bir önergeyi, şahsi hesaplarla engelleyenleri, not et. Şunu da bilin ki; İYİ Parti, Türk Milleti’nin Meclisi’nde, Türk Milleti için mücadelesinden, zerre geri adım atmayacak. Milletin derdiyle dertlenmeye, devam edeceğiz. Sözümüz var; Yüce Türk milleti emin olsun ki İYİLER hareketi iki yılında olduğu gibi sonsuza kadar mücadeleye devam edecektir. İYİ Parti 2 yaşında. Bizler bu yola çıkarken “cesurlar hareketi” olarak, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Partiyi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Partiye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyoruz’’ dedi.

Kutlama pastası kesildi

Konuşmanın ardından Başkan Aynacı ve partililer kutlama pastasını kesti. Başkan Aynacı, kutlama programına katılım sağlayan  partililere teşekkür etti.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.