DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı; HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı;  HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, geçtiğimiz gün Meclis’ten geçen Sınır ötesi operasyonu uzatma kararının almasının ardından Suriye sınırında sınır güvenliğimizi sağlamak için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklama da bulundu.

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI

Türk silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı kapsamında açıklama da bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı önemli açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere Devletimiz Suriye sınırımız da yaşanan olayları diplomatik bir dille aşmaya çalışmış tüm diplomatik kanalların kapanmasından sonra başta sınır güvenliğimiz olmak üzere Suriye’ye de huzur güven ve sükuneti geçirmek için Barış Pınarı harekatını başlattı. Harekatın başlamasından sonra İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı’ya telefon ile ulaşarak düşüncelerini sorduk, Başkan Aynacı Gazetemize yaptığı açıklama’da şunları dile getirdi.

AYNACI “DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

“İç siyasette fikir ayrılıklarımız olsa bile mevzu vatan savunması ve güvenliğine geldiğinde paydamız ortak, Devletimiz Suriye sınırında ülkemizi tehdit edeceğine inandığı terör örgütlerinin bölgeden uzaklaştırılması için her türlü diplomatik yollara başvurmasına rağmen sonuç alamayınca en doğal hakkımız olan sınır güvenliğimizi korumak için Barış Pınarı Harekatının olması olağan olmuştur. Bizlerde bu kararı sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

“ALBAYRAK ALTINDA BULUŞTUK”

Aynacı sözlerinin devamında, “Ülkesini, milletini, vatanını seven her Türk vatandaşı gibi bizlerde Genel Başkanımız Anatürk Sayın Akşener’in dediği gibi biz Albayrak’ın çatısı altında buluşacağız. Mehmetçiklerimiz mazlumun ve masumun her zaman yanında olmuş, gittiği yere nizam ve adalet götürmüştür. Bu harekat kapsamında da gene üzerine düşeni yapacak Türk milletimizin güvenliğini sağlamak için sınır ötesi harekatıyla sınırımızda ki tehdit unsurlarını bir bir ortadan kaldıracak ve Suriye’de ki o bölgeye nizamı getirecektir. İslamın yer yüzünde ki son ordusu olan Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet ve zafer nasip etsin”dedi.

SONY DSC
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.