DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kahraman Mehmetçiğimizin Barış Pınarı Harekatı hakkında vatandaşlara düşüncelerini sorduk

“TÜRK MİLLETİ MEHMETÇİĞE, MEHMETÇİKLERİMİZ ALLAH’A EMANET”

Türk silahlı Kuvvetlerimizin geçtiğimiz günlerde Barış Pınarı Harekatının başlatmasından sonra ilçemizin her kurum ve kuruluşlarından askerimize tam destek geldi.

Suriye sınırımız da emperyal devletlerin desteklediği terör örgütlerini yok etmek amacıyla gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatına vatandaşlardan da tam destek geldi. Vatandaşlarımız ise hükümetin aldığı karar sonrasında başlatılan Harekata tam destek verdiler. Bu zamana kadar birçok ülkenin desteklediği terör örgütlerinin yok olmasını hazmedemediklerini bunları içlerine sindiremeyen devletlerin ülkemiz üzerine oynamaya çalıştıklarının farkında olduğunu belirten vatandaşlarımız düşüncelerini şu şekilde dile getirdi.

Uzuner,  “Allah devletimize, milletimize ülkemize birlik ve beraberliğimize zeval vermesin”

Yüksel Uzuner “Türk milleti başkomutanının aldığı kararın arkasında ve verilecek olan her türlü görevi yapmaya hazırdır. Hükümetimiz bu zamana kadar sorunları diplomatik bir dille çözmeye çalışırken diplomasiden anlamayanlar sayesinde sınır güvenliğimiz başta olmak üzere Suriye’nin de toprak bütünlüğünü gözeterek emperyalist güçlerin destekleriyle tehdit unsuru oluşturan tüm terör örgütlerini yok ederek gittiğimiz her yere nizamı getirmeyi hedefliyoruz. Şanlı Türk ordusuna yüce Allah zaferler dönmeyi nasip etsin, askerlerimizin ayağına taş değmesin. Allah devletimize, milletimize ülkemize birlik ve beraberliğimize zeval vermesin” dedi.

Varol, “Allah bizlere zaferle dönmeyi nasip etsin”

Mehmet Varol  “ Uzun zamandır Suriye’de ki diğer devletlerin terör örgütlerini desteklediklerini biliyoruz, ABD başkanı da bunu kendi ağzıyla itiraf etti. Bu millet öyle bir millet ki kenetlendiği zaman önünde hiçbir güç ve kuvvet duramaz, bu kapsamda sınırımız da ki terör örgütlerini temizleyen silahlı kuvvetlerimize kahraman Mehmetçiklerimize ve komutanlarımıza güç kuvvet diliyorum, Allah bizlere zaferle dönmeyi nasip etsin” dedi.

Ararbay, “Bu konuda hükümetimizin devletimize sonuna kadar destek oluyoruz”

Gökhan Ararbay “ Yaklaşık iki yıldır tüm emperyal güçler Suriye sınırımıza terör örgütlerini yerleştirip onlara silah mühimmat takviyesinin yanı sıra eğitimlerini de sürdürdü. Bu süre zarfı içerisinde hükümetimiz, Türk Devlet geleneğine yakışır bir şekilde diplomatik dille bu durumun son bulması için AB başta olmak üzere ABD ile ve gerekli tüm ülkeler ile temaslarını sürdürdü lakin bir sonuç alınamadı. Sınır boyumuzda ki terör örgütlerini ortadan kaldırmak ve başta kendi sınır güvenliğimizi korumak için anayasanın verdiği yetkiye dayanarak hükümetimiz olması gerekeni yapmış ve Barış Pınarı Harekatını başlatmıştır, bu konuda hükümetimizin devletimize sonuna kadar destek oluyoruz, üzerimize düşen ne varsa da yapmaya hazırız. Kahraman Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin ve Rabbim Zaferle dönmelerini nasip etsin” dedi.

Özen, “Allah tüm askerlerimize hayırlısıyla sağ salim gelmeyi nasip etsin”

Ahmet Özen, “Barış Pınarı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyorum. Benim evimde Türk bayrağı 365 gün asılıdır, diğer vatandaşlardan da aynı özeni göstermelerini istiyorum. Operasyonda 3. günü geride bıraktık. Allah tüm askerlerimize hayırlısıyla sağ salim gelmeyi nasip etsin. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bunun yanında Şanlıurfa ve Mardin’in sınır ilçelerinde 4’ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiği havanlı ve roket atarlı saldırıyı kınıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.