DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Sahili’nde arızalı lambalar dikkat çekiyor

KARANLIK ALANLAR AYDINLATILSIN

Kavaklı Sahili’nde arızalı lambalar dikkat çekiyor

KARANLIK ALANLAR AYDINLATILSIN

İlimizin en güzel sahillerinden biri olan Kavaklı Sahilinde yanmayan aydınlatma direkleri sorun yaratıyor. Gün içinde olduğu kadar akşamları da pek çok vatandaşa ev sahipliği yapan Kavaklı sahilinde aydınlatma direklerini yanmaması tepki çekiyor.

İlimizin en güzel ve en sevilen sahillerinden biri olan Kavaklı sahilinde yanmayan aydınlatma direkleri vatandaşın tepkisini çekiyor. Akşamları pek çok aile ve vatandaş tarafından sevilerek tercih edilen sahilde meydana gelen bu durumun biran önce çözülmesi gerekiyor.

Vatandaşlar, ‘keyifle vakit geçirdiğimiz sahilimizden mahrum kalmak istemiyoruz’

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Gölcük’ün incisi konumunda olan Kavaklı sahilinde akşamları vakit geçirmekten oldukça keyif alıyoruz. Ancak bazı noktalarda aydınlatma direklerinin çalışmaması yürürken önümüzü görmemizi engelliyor ve bu durum bizleri tedirgin ediyor. Akşamları keyifle vakit geçirdiğimiz sahilimizden bu sebeple mahrum kalmak istemiyoruz. Yetkililerden bu soruna en kısa zamanda bir çözüm bulmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.