DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kent Konseyi’nden AK Parti İl Başkanı Ellibeş’e,

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Yönetimi dün AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

İlçemizin önemli STK’ların başında gelen Gölcük Kent Konseyi, dün AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Ellibeş, ‘Kent Konseyi’nin çalışmaları Gölcük için önemli’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kent Konseyi’nin Gölcük için çok değerli olduğunu ifade etti. İl Başkanı Ellibeş, ‘Siz değerli dostlarımın ziyareti beni oldukça mutlu etti. Gölcük’ün kalbimdeki yerini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Gölcük benim evim. Gölcük’te uzun yıllar önemli görev almaktan her zaman mutluluk duydum. Şimdi İl Başkanlığı görevimi de aynı bilinç ve sorumlulukla yerine getirmekteyim. Kent Konseyi’nin çalışmaları Gölcük için çok önemli. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Şentürk, ‘Gölcük’te göreviniz süresi içinde ve her zaman Kent Konseyimizi önemsediniz, destek verdiniz’

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, yönetimi adına yaptığı konuşmada şunları belirtti: ‘’Ziyaret isteğimizi kırmadığınız ve güzel düşünceleriniz için size teşekkür ediyoruz. Gölcük’te göreviniz süresi içinde ve her zaman Kent Konseyimizi önemsediniz, destek verdiniz. Size bunun için ayrı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde size başarılar diliyoruz’ diye konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.