DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD üyeleri GÖLAŞ’a bağlı kurumlardan indirimli yararlanacak

TEMAD üyeleri GÖLAŞ’a bağlı kurumlardan indirimli yararlanacak

TEMAD üyeleri GÖLAŞ’a bağlı kurumlardan indirimli yararlanacak

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Gölcük Şubesi ile Gölcük Belediyesi kuruluşu olan GÖLAŞ Şirketi ile TEMAD üyelerine GÖLAŞ bağlısı kurumlardan indirimli faydalanmaları için anlaşma yapıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ile Gölcük Belediyesi kuruluşu olan GÖLAŞ Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker  ile TEMAD üyelerine GÖLAŞ bağlısı kurumlardan indirimli faydalanmaları için anlaşma yapıldı.

TEMAD Üyeleri için protokol imzalandı

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ işletmesini gerçekleştirdiği; Yalı Konak Otel, Yalı Restoran ve Kafe, Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Restoran Kafe ve Bungalov Evler, Kavaklı Yüzme Havuzu, Kavaklı Buz Pisti Tesisleri, Örcün Sultan Hatun Konağı’nda geçerli olmak üzere, kurum ve derneklerle özel indirim protokolleri imzalıyor. TEMAD Üyeleri için protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile dernek üyelerine GÖLAŞ’ın işlettiği tüm tesislerde özel indirimler uygulanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.