DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Turgut Sayın Caddesi’nde hatalı park sonunu bitiyor

Turgut Sayın Caddesi’nde hatalı park sonunu bitiyor

Turgut Sayın Caddesinde hatalı park eden sürücülere bir çözüm de Park ve Bahçeler Müdürlüğünden geldi. Yol kenarlarına yerleştirilen beton saksılar sayesinde araçlarını hatalı bir şekilde park eden sürücülerin önüne geçilecek.

Turgut Sayın Caddesinde bazı duyarsız sürücüler araçlarını hatalı park ederek hem yolu kullanan diğer sürücüleri hem de vatandaşları engelliyorlardı. Ancak geçtiğimiz haftalarda Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yol kenarlarına yerleştirdiği beton saksılar sayesinde bu soruna çözüm bulundu. Yerlere sabitlenen beton saksılar sayesinde araçların kaldırım kenarlarına park ederek yol üzerinde bulunan esnafları zor durumda bırakan sürücülerin önüne geçilecek. Vatandaş ve esnaf yapılan bu uygulamadan memnun olduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar, “Teşekkür ediyoruz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Bazı duyarsız sürücülerin araçlarını hatalı park etmesi sonucu sorunlar yaşıyorduk. Ancak yeni yapılan beton saksılar sayesinde bu sorunun önüne geçilmiş oldu. Sürücüler artık araçlarını park ederek yolu ve dükkanların önünü kapatamayacak. Saksılara ekilen çiçekler sayesinde hem dükkanların önü renklenecek hem de sokaklar hoş bir görünüm kazanacak. Saksıları buraya yerleştiren ekiplere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.