DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Üniversite öğrencilerinden Gazilere ziyaret SİZLERE MİNNETTARIZ

Üniversite öğrencilerinden Gazilere ziyaret

SİZLERE MİNNETTARIZ

Gölcük Öğrenci Yurdu’nda kalan Üniversite öğrencileri dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti. Öğrenciler Gazi amcalarına merak ettikleri soruları sorarken, Gaziler bu soruları samimiyetle cevaplandırdı.

Öğrencilere dernekleri hakkında bilgi verdi

Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencilerine Yurt Görevlileri Selin Kayhan ve İlker Kayhan eşlik etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilere dernekleri hakkında bilgi verdi.

Arslan,’ Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz’

Gazilik unvanının çok büyük bir şeref olduğunu dile getiren Başkan Arslan, ‘Siz değerli çocuklarımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gölcük’te uzun yıllardır dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Allah hepinizden razı olsun’

Gazileri ziyaret eden Üniversite öğrencileri, ‘Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmaktır. Bugün siz Gazilerimizi ziyaret ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizler bugün eğitimimizi rahatlıklar alıyorsak, özgürce yaşıyorsak, Şehitlerimize ve siz Gazilerimize borçluyuz. Allah hepinizden razı olsun’ diyerek konuşmalarını tamamladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.