DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

3.Geleneksel Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi RADYASYON GÜVENLİĞİ BİRİMİ FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası dün oynanan final maçları ile sona erdi. 6 takım ve 48 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 10 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli oldu. Bu yılın şampiyonu Radyasyon Güvenliği Birini Futbol Takımı oldu.

Kupalarını Başhekim Pehlevan verdi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Teknik atölye takımı,  final maçında Radyasyon güvenliği Birimi futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Teknik atölye birimi Futbol takımını 2-5 yenen Radyasyon güvenliği birimi Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada Teknik atölye birimi 2., Temizlik Birimi 3 ve Hastane Yönetimi futbol takımı ise 4. Oldu. Turnuvanın Gol Kralı attığı 12 gol ile Radyasyon güvenliği takımında oynayan güvenlik personelimiz Yusuf Bektaş olurken, En İyi Kaleci ödülü Teknik atölye Birimi Kalecisi Oğuzhan Küçükateş’e verildi. Turnuvanın en centilmen takımı idari birimler takımı oldu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ” Sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Hastane idaresi olarak tüm personellerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Takımlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm personelimizi, yürekten kutluyorum. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.