DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

38. Sokakta esnaflar istedi, belediye yerine getirdi AĞAÇLAR BUDANDI

38. Sokakta esnaflar istedi, belediye yerine getirdi

‘AĞAÇLAR BUDANDI’

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta çevredeki vatandaşların ve esnafın isteği üzerine sokak üzerinde bulunan ağaçlarda derin budama işlemi gerçekleştirdi.

Esnaflar teşekkürlerini belirtti

İlçemizin en büyük ve kalabalık mahallesi olan Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta aşırı uzayan ve hem vatandaşları hem de esnafı rahatsız eden ağaçların dallarına derin budama yapıldı. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından yapılan çalışma ile sokak üzerinde bulunan ağaçların dalları önce vinç yardımıyla kesildi. Kesilen dallar ekipler tarafından hemen toplanması vatandaşları memnun etti.

“Bazı ağaçların dalları neredeyse camlardan içeriye girecekti”

Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan esnaflar, “ Ağaç dalları biçimsiz ve aşırı uzadığı için bizi zor durumda bırakıyordu. Bazı ağaçların dalları neredeyse camlardan içeriye girecek şekilde uzadığı için belediyemizden bu duruma çözüm bulmalarını istedik. Sağ olsunlar geldiler ve ağaçları budadılar. Resmen sokak nefes aldı. Şimdi ağaçlar  daha düzgün bir şekilde büyüyecek. Emeklerine sağlık” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.