DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş gündemi değerlendirdi MİLLETİMİZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş gündemi değerlendirdi

MİLLETİMİZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık olağan toplantısında önemli konulara değindi. Toplantının gündemde ilçe delege seçimleri, istişare kurulu toplantıları ve “İl yönetimleri mahalle teşkilatlarıyla buluşuyor” konuları masaya yatırıldı.

‘Kocaeli teşkilatı bu güçlü yapının en güzel örneklerinden birini oluşturuyor’

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “AK Parti’de il başkanı, milletvekili, belediye başkanı, ilçe başkanı makamları yalnızca milletimize hizmet vasıtalarıdır. AK Parti teşkilatının en uç noktasında görev alan arkadaşlarımıza kadar herkes milletimizin derdiyle dertlenip, sorunların çözümü için uğraşır. Bu nedenle 18 yıldır Türkiye’nin 1. partisi olmayı başarıyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun gereği olarak Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması adına gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bizlerde durmadan çalışıyoruz. Kocaeli teşkilatı bu güçlü yapının en güzel örneklerinden birini oluşturuyor ve daima milletimizden en güçlü desteği alıyor. Kocaeli’de 7 milletvekilimiz, milletimizle olan bu gönül bağını koparmamak için çok çalışıyor. Hiçbirine haksızlık yapılmasına izin vermem. Geçtiğimiz günlerde DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün sözleri bu anlamda bende hayal kırıklığı yarattı. Özellikle Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu hedef alan sözleri çok yersiz olmuştur. Sadece fotoğraf üzerinden, anlamadan yorum yapmıştır. Mustafa Bey, köyleri ne kadar geziyor, oralara ne kadar gidiyor bilmiyorum ama Radiye Hanım köy köy bütün ilçeleri geziyor. Bu geziler sonucu ortaya çıkan en somut işlerden biri Ata Tohumu Projesi’ne verdiği destektir. Kandıra’dan onlarca tohum yerli ürün olarak belirlenmiş, bunlardan kıl, salçalık ve sivri biber olmak üzere 3’ü Ata Tohum Projesi kapsamında koruma altına alınmıştır. Gelecek nesillere bu ürünlerin ulaşması için tescillenmiştir. Böylesine önemli bir çalışmaları küçümsemek yerine, Mustafa Nazlıgül’ün siyasi kimliğini bir kenara bırakıp, milletimize yapılan bu hizmetlerden dolayı AK Parti’yi ve yaptıklarını takdir etmesi, bu işlere vesile olanları kutlaması gerekirdi” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.