DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, DEVLETİMİZ GÜCÜNÜ HER ALANDA HİSSETTİRİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gazetemizi ziyaret ederek, ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.  Yaklaşan kongre süreci ile alakalı olarak Seymen şunları dile getirdi.”Genel merkezimiz önce ilçe başkanları konusunu değerlendirecek”

‘Atatürk’ü ve Silah arkadaşlarını saygı ve dua ile anıyorum’

Açıklamalarına Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıldönümü hakkında açıklamalarda bulunarak başlayan Başkan Seymen, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vefatının 81. yıl dönümünde  minnet ve şükranla yâd ediyorum. Milli iradeyi hâkim kılan, demokratik prensipleri hayata geçiren, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı ülkemiz için hedef göstermiş olan Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni bu amaçlar etrafında birleştirmeyi başarmıştı. Cumhuriyetin 96. yıl dönümünü büyük gururla kutlayan ülkemiz istikrar içerisinde büyümeye ve demokrasinin gerekliliklerini her geçen gün yerine getirmeye devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyada sözü dinlenen, hem masada hem sahada kilit rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülke konumuna gelmiştir. Bu anlamda Cumhuriyetimizi yaşatmak ve daha ileriye taşımak için, sorumluluklarımızı hep birlikte yerine getirerek, milli ve manevi değerler altında, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm şehitlerimizi saygı ve duayla anıyorum’’ dedi.

‘Bu harekatta kazanan Türkiye’dir’

Başkan Seymen,  “Devletimiz Doğu’da ve Güneydoğu Anadolu’da gücünü hissettiriyor. O bölgede yaşayan vatandaşlarımız devletimizin şefkatini görüyor. Sınır ötesi harekatlarımıza, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile olan mutabakat çerçevesinde ara verildi. Verilen araya rağmen bazı terörist faaliyetlerin devam ettiğini görüyoruz. Son terörist güvenli bölgeden çıkana kadar mücadelemiz devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu harekatta kazanan Türkiye’dir. Bunu herkes böyle bilsin. Bunun da olumlu yansımalarını Allah’ın izniyle bahar ayında hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

‘Genel Merkezimiz önce İlçe Başkanları konusunu değerlendirecek’

Yaklaşan kongre süreciyle alakalı olarak Seymen, şunları dile getirdi: “7. Büyük Kongre hazırlıklarımız devam ediyor. İller arasında tam koordinasyon sağlanması amacıyla ilçelerde 7-30 Kasım tarihleri arasında yapılacak delege seçimlerimizin 29 Kasım-15 Aralık tarihleri, genel merkezimiz tarafından revize edildi. Ocak-Mayıs ayları arasında ilçeler, Mayıs-Eylül ayları arasında iller ve daha sonra genel merkez büyük kongremiz olacak. Genel Merkezimiz önce ilçe başkanları konusunu değerlendirecek. Sonrasında süreç işleyecek. Kongre sürecimizin tüm Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’

Büyükakın’ı tebrik etti

Başkan Seymen, “Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın hem ülkesini savundu hem de kritik iki soru sordu. Bir tanesinde terör ile bağlantılı olan belediyelerin görevde kalıp kalmayacağını, diğerinde ise Avrupa Konseyi’ni Diyarbakır’a davet ederek neden buraya gelmediklerini, bu haykırışa neden kulak tıkadıklarını sorarak HDP il binası önündeki annelerin feryadının duyulması gerektiğini tüm dünyaya duyurdu” dedi.

O eleştirilere cevap verdi

Verem Savaş Dispanseri alanında kesilen ağaçlara yapılan eleştirilere de değinen Başkan Seymen, ‘O bölgede 4 ağaç kesildi. 2’si Çam, 1’i Ceviz ve 1’i de Ihlamur ağacı. Bütün bunların değerlendirilmesi yapıldı. O ağaçlar yıkılan binaya çok yakın ve kesilmesi mümkün olmayan ağaçlar. Sonuçta o bölgeye çok güzel ve çok modern bir Sağlık Kompleksi yapılacak. Bu yüzden eleştiriler yapılırken, büyük resme bakılmalı. Sağlık Kompleksi yapımı tamamlandıktan sonra daha fazla çevre düzenlemesi ve ağaç dikimi yapılacak.’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.