DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti’de 22 bin üye 400 delege seçecek HEYECAN 1 ARALIK’TA BAŞLIYOR

AK Parti’de 22 bin üye 400 delege seçecek

HEYECAN 1 ARALIK’TA BAŞLIYOR

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, 1 Aralık’ta gerçekleştirilecek delege seçimleri hakkında bilgi verdi.

Dumlupınar, Merkez ve Köylerin seçimi İlçe parti binasında olacak

Başkan Seymen, delege seçimleri hakkında şunları belirtti: ‘7 Ekim’de başlayan kongre sürecimiz delege listelerimizin askıya asılmasıyla beraber başlamış oldu. 1 Aralık’ta Gölcük’le beraber Başiskele, Karamürsel, İzmit ve Kartepe ilçelerinde delege seçimi olacak. Biz sandıkları 15 mahalle büromuza taşıyacağız. 22 bin üyemiz var. Hemen hemen hepsinin oy kullanmasını bekliyoruz. Merkez Mahallesi ve Dumlupınar Mahallesi ve köylerin delege seçimi ilçe binamızda 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Delege seçimlerimizin ardından kongre sürecimize tamamen başlayacağız. Toplamda 400 delegemiz seçilecek’ dedi.

AK Parti Gölcük olarak her yerdeyiz

İlçe çalışmaları konusunda bilgi veren Başkan Seymen, ‘Mehmet Ellibeş Başkanımızın 24 Mayıs’ta İl Başkanı olması hasebiyle Kocaeli’de bir dinamizm ve bir heyecan geldiğini gözlemliyoruz. Bu heyecan aynı oranda Gölcük’e de yansımış durumda.İl’in projelerini Gölcük’te de tatbik ediyoruz ve uyguluyoruz. Gölcük’te 30 Mahallede 50 kişilik İl Yönetiminin Mahalle Teşkilatlarıyla buluşma projesi tatbik edildi. Gölcük’te hem tecrübesine, hem emeklerine, hem de hafızalarına güvendiğimiz büyüklerimizle ve daha önceden partimize emeği geçmiş, ter akıtmış istişare üyelerimiz ile yaptığımız toplantılarımız çok verimli geçti. Akabinde Gölcük AK Parti nerede olması gerekiyorsa, bütün programlarda, vatandaşlarımızın, milletimizin içinde olması gereken her yerde, belediyemizin programında, Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu programlarda, STK’larımızın programlarında, hemşehri derneklerimizin yapmış olduğu bütün programlarda, düğünlerde, cenazelerde var oldu, olmaya da devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki acılar paylaşarak azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. O yüzden bizler olmamız gereken her yerde varız. Milletimizle iç içeyiz.17 Aralık’ta da Genişletilmiş Toplantımız olacaktır. Toplantımız Kongre Sarayı’nda olacak. Toplantımıza şimdiden herkesi davet ediyoruz’ dedi.

‘Cumhurbaşkanımızın yıpratılmasını asla kabullenemeyiz’

Ülke gündemi hakkında açıklama yapan Başkan Seymen, ‘Erken seçimle alakalı söylentilerin Muhalefet Partileri tarafından çıkarıldığını biliyoruz. Ülkenin bir seçime ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Seçimin 2023’te zamanında gerçekleşeceğini öngörüyorum. Ana Muhalefet Partisinin içindeki sıkıntıyı biz sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın karıştırılmasını, Cumhurbaşkanımızın yıpratılmasını istenmesini ve partimizin kumpasa çekilmesi istendiğini asla kabullenemiyoruz. Her zaman söylüyoruz. Türkiye’de iktidarda sıkıntı yok, sıkıntıların nerede olduğunu kamuoyunu biliyor. Biz kendi işimize bakıyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.